De Betere Wereld

 

 

 


De Betere Wereld Laat Zien Dat Groen en
Duurzaam PLUS Genieten Prima Samengaan.

De Betere Wereld is een toonaagevend internetplatform met alles over de betere wereld. De Betere wereld laat duidelijk zien dat groen en duurzaam plus evenveel genieten absoluut mogelijk zijn. De Betere wereld is een internetplatform, plus een eigen krant met ruim 1.5 miljoen lezers onder dezelfde naam: De Betere Wereld.

De Betere Wereld is een uniek platform waar u alles kunt lezen over de betere wereld. De Betere Wereld is waar je naar kijkt. De Betere Wereld is een up to date platform voor iedereen die groen en duurzaam wil zijn en daarbij geen consessies wil doen aan zijn levensstijl. In de betere wereld hoeft dat ook niet meer. De Betere Wereld laat zien dat alles tegelijkertijd ook heel gemakkelijk mogelijk is. De Betere Wereld en "no limits"

De Betere Wereld staat wekelijks in dagblad de Pers:

Iedere dinsdag staat De Betere Wereld in dagplad de Pers. De Betere Wereld geeft logischerwijs aan dat zij hier best trots op zijn en dat kunnen wij van De Betere Keuken ons goed voorstellen. Wekelijks vult De Betere Wereld een hele of een halve pagina met relevant en duurzaam nieuws, van lifestyle tot en met artikelen met een duurzaam karakter. Weekblad de Pers is gratis verkrijgbaar dus voor iedereen bereikbaar.

De Betere Wereld en de Betere Keuken:

In het magazine van De Betere Wereld van maart staat een leuk artikel van De Betere Keuken. In dit artikel van De Betere Keuken staat informatie over duurzame keukens, duurzame keukenapparatuur en duurzame pannen. De Betere Wereld en De Betere Keuken vonden het leuk en interessant om elkaar te leren kennen. De Betere Wereld staat volledig los van De Betere Keuken. Er is dus geen zakelijke verbinding.

De Betere Wereld met hun eigen De Betere Wereld krant:

Zes maal per jaar komt de "De Betere Wereld" krant uit: een betere wereldkrant met maar liefst 1.5 miljoen lezers. De Betere Wereld krant bestaat uit 40 pagina's boordevol met de betere wereld zaken en informatie zoals: groene helden, recepten, nuttige duurzame verhalen en nog veel meer groene informatie. De krant van De Betere Wereld is af te halen op ruim 1000 afhaalpunten.

Interesse in De Betere Wereld? Ga hun dan bezoeken op www.debeterewereld.nl en leer dat groen en duurzaam PLUS genieten prima samengaan...!

Zie voor meer duurzame informatie ook:

www.duurzame-keukens.nl = Duurzame FSC keukens
www.inductie-koken.nl = Duurzaam inductie koken
www.inbouwvaatwasser.nl = Duurzaam vaatwassen
www.eco-pan.nl = Duurzame pannen
www.duurzaamthuis.nl = Alles over duurzaam thuis

de betere wereld

De Betere Wereld Magazine
ook op internet.


De Betere Wereld: Enjoy and do good!

Kies Hier:
Betere Tips:

Tip 1. Uw vaatwasser drie jaar langer mee laten gaan? klik hier.

Tip 2. Duurzaam koken op een inductie kookplaat, klik hier.

Tip 3. Voedsel tot 3 keer zo lang bewaren in uw koelkast? klik hier.

Tip 4. Duurzame Pannen aanbieding, klik hier.

 

Meer Nieuws:

  26 mei 2011:
  Steeds meer mensen
  koken op inductie.
  klik hier.

12 mei 2011:
Tim Coronel werkt aan een Groene Dakar Rally, Tim wil Electric klik hier.

17 maart 2011:
Het DPW verstrekt onder voorwaarden leningen voor duurzame verbouwingen klik hier.

11 maart 2011:
Tot max. 5000 euro subsidie op een nieuwe duurzame keuken, klik hier.

Heeft u duurzaam keuken nieuws?
meld het ons:
info@debeterekeuken.nl