De Betere Keuken Is een Duurzame Keuken...!

De betere, duurzame keuken is een keuken waarin met alle facetten voor de duurzame toekomst rekening gehouden is. Zowel met energieverbruik, productiemethode, transport en montage, als met de recyclebaarheid van uw nieuwe keuken.
Nu is er zelfs een subsidie (tot 5000 euro) mogelijk, later meer.

Duurzame KeukenDe duurzame keuken belast het milieu veel minder dan de keuken die we vandaag de dag gewend zijn te kopen. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld al heel veel keukenfabrikanten die hun product met FSC-certificaat leveren.

Hieronder kunt u reeds veel lezen over de betere keuken, duurzame keuken. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u deze gewoon aan ons stellen.

De duurzame keuken:

- Bij de duurzame keukens is het eerste belangrijke aandachtspunt dat de keuken werkelijk langer meegaat. Het gaat hier om de gebruikte materialen om uw keuken mee uit te rusten. Het gebruik van kwaliteitsmaterialen verhoogt de kostprijs van de duurzame keuken nauwelijks. Voor ieder budget is er nu al een duurzame keuken te koop.

* Bij de duurzame keukens is een duurzame keuken met FSC-certificaat toch wel het minste wat u nu kunt verwachten. Fabrikanten die het FSC-certificaat hebben gekregen, zijn veelal een stuk verder met hun duurzame keukens dan anderen. Het gaat hen daadwerkelijk om het duurzaam produceren van keukens. Dit merkt u aan alles.

Ook voor meubelen in duurzame keukens kunt u ook denken aan duurzame FSC keukens. De doelstelling van FSC is de ontwikkeling van een wereldwijde standaard voor goed bosbeheer. FSC beheert het FSC-keurmerk voor duurzaam bosbeheer en ziet daarmee toe op de juiste toepassing en naleving van de gestelde eisen. Met de ontwikkeling van deze standaard en het bijbehorende FSC-keurmerk wil FSC bereiken dat bossen beter worden beheerd en benut. FSC wil die ontwikkeling stimuleren door de betrokken partijen, inheemse bewoners en houthandelaren, producenten en consumenten, te overtuigen van de waarde en voordelen van duurzaam bosbeheer.
- klik hier om meer over FSC en duurzame keukens te lezen.

* Bij keukenmeubelen voor duurzame keukens wordt niet alleen op de keukenmeubelen zelf gelet, maar ook bijvoorbeeld op de verpakking: dat moet niet alleen afdoende zijn, maar ook goed recyclebaar. Ook is de duurzame keuken tegenwoordig voorzien van lichtmetalen laden, in plaats van de schadelijke aluminium laden.

Duurzame Keukens: De Duurzame Keuken Apparatuur:

* In duurzame keukens kunt u tegenwoordig heel eenvoudig duurzame keukenapparatuur toepassen. De ontwikkeling van duurzame keukenapparatuur gaat snel. Zo zijn er tegenwoordig al A++ duurzame koelkasten, evenals zeer duurzame inductiekookplaten, duurzame gaskookplaten met energiebesparende A+ branders, duurzame A+ vaatwassers die nog geen 10 liter water gebruiken, en andere duurzame keukenapparatuur;
Indien u meer wilt lezen over duurzame keukenapparatuur klik hier;

Duurzame Keukens: Levering en Montage van de Duurzame Keukens:

* Ook het gehele proces om het product heen zoals de productie, opslag, transport en de montage van de duurzame keuken dient in het thema te staan van duurzaamheid. De duurzame keuken is dus een gecontroleerd duurzaam proces van begin tot eind.

Duurzame Keukens: Geld verdienen / Geld Besparen.

* Het begrip duurzaam, duurzame keuken, duurzaam bouwen, duurzaam leven heeft een bijsmaak van duur zijn. Dit klopt niet: iedereen die een beetje slim is, kan als consument duurzaam geld besparen. De handige ondernemer die op de duurzaamheidstrent inspeelt, kan er gewoon geld mee verdienen. Zie ook de link naar onderstaand ondernemersinitiatief:

Nu is er zelfs een subsidie (tot 5000 euro) mogelijk, klik hier.

Kies Hier:
Betere Tips:

Tip 1. Uw vaatwasser drie jaar langer mee laten gaan? klik hier.

Tip 2. Duurzaam koken op een inductie kookplaat, klik hier.

Tip 3. Voedsel tot 3 keer zo lang bewaren in uw koelkast? klik hier.

Tip 4. Duurzame Pannen aanbieding, klik hier.

 

Meer Nieuws:

  26 mei 2011:
  Steeds meer mensen
  koken op inductie.
  klik hier.

12 mei 2011:
Tim Coronel werkt aan een Groene Dakar Rally, Tim wil Electric klik hier.

17 maart 2011:
Het DPW verstrekt onder voorwaarden leningen voor duurzame verbouwingen klik hier.

11 maart 2011:
Tot max. 5000 euro subsidie op een nieuwe duurzame keuken, klik hier.

Heeft u duurzaam keuken nieuws?
meld het ons:
info@debeterekeuken.nl