Duurzame pannen sparen energie en kooktijd.

Door de juiste en duurzame pannen aan te schaffen kunt u veel energie besparen. Duurzame pannen zijn voorzien van een sandwich bodem die de warmte optimaal geleiden en verdelen. Ook het kookgemak van duurzame pannen is ontzettend groot: met deze duurzame pannen wordt uw voedsel veel gelijkmatiger warm.

Duurzame PannenWij focussen hieronder op de duurzame pannen van Eco-Pan. Deze duurzame pannen zijn goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee.
* Klik hier voor een speciale duurzame pannen aanbieding...!

Met de duurzame pannen van Eco-Pan bespaart u bovendien tot 30% kooktijd en energie door de speciale sandwich© panbodem. Deze supergeleidende duurzame pannen met sandwich© panbodems zijn origineel ontwikkeld voor inductiekoken en hierdoor juist zeer geschikt voor inductie-, gas- en keramisch koken.

Wat maakt een duurzame pan tot een echte Eco-Pan:

* De echte duurzame pannen van Eco-Pan kenmerken zich door de speciale sandwich© panbodem. Dit is een speciale warmtegeleidende panbodem die de warmte optimaal verdeelt.
Deze duurzame pan bodem bestaat uit drie lagen: een rvs bodem, een super warmte- geleidende tussenlaag van ca. 6 mm. De binnenzijde van de pan is wederom van rvs.

* De duurzame pannen met anti-aanbaklaag van Eco-Pan zijn bovendien voorzien van een keramische Eco-anti-aanbaklaag. Deze Eco-anti-aanbaklaag is krasbestendig en gaat tot 3 maal zo lang mee als de bekende, minder milieuvriendelijke Teflon anti-aanbaklagen.

* De duurzame pannen van Eco-Pan zijn ook extra duurzaam door de gebruikte materialen. De duurzame pannen van Eco-Pan zijn vervaardigd van hoogwaardig metaal en onder de zwaarste omstandigheden getest. Het is ook daarom dat uw duurzame pan van Eco-Pan tot wel 4 keer zo lang meegaat als een gewone pan.

* Alle duurzame pannen van Eco-Pan zijn bovendien vaatwasser-bestendig, dus u kunt zonder zorgen alle pannen gewoon in de vaatwasser doen.

Kortom, bij de duurzame pannen van Eco-Pan is over ieder detail duurzaam nagedacht. Alles wat het gebruiksplezier verhoogt is tot in de kleinste puntjes doorontwikkeld. Met een duurzame pan Eco-Pan is het een enorm plezier om te koken; u merkt gegarandeerd verschil. 

Klik hier om de losse duurzame pannen van Eco-Pan te zien;
Klik hier om de duurzame pannen sets van de Eco-Pan te zien;

Duurzame pannentips:

- Indien u met minder water kookt en de deksel op de pan plaatst, dan bespaart u hiermee meer energie dan u denkt. Ook de pan langzamer op temperatuur laten komen en langzamer doorkoken bespaart. Als u het vuur in één keer opendraait, gaat een groot deel van de energie verloren.
- Indien u goede pannen heeft met een goed geleidende bodem wordt uw voedsel sneller en gelijkmatiger warm. Deze geleidende bodems hebben sandwich bodems en bestaan uit meerdere geleidende lagen. Lees meer over deze pannen door hier te klikken.
- Kook alleen het water dat u nodig denkt te hebben. Vaak maken we veel meer (thee) water klaar dan nodig.
- Plaats grote pannen op een grote pit, en kleine pannen op een kleine pit. Een kleine pan op een grote pit zorgt voor onnodig energieverlies.
- Inductiekoken is de zuinigste vorm van koken, samen met gas. Electrisch of keramisch koken verbruikt het dubbele aan energie. Lees meer over duurzaam koken door hier te klikken.

Kies Hier:
Betere Tips:

Tip 1. Uw vaatwasser drie jaar langer mee laten gaan? klik hier.

Tip 2. Duurzaam koken op een inductie kookplaat, klik hier.

Tip 3. Voedsel tot 3 keer zo lang bewaren in uw koelkast? klik hier.

Tip 4. Duurzame Pannen aanbieding, klik hier.

 

Meer Nieuws:

  26 mei 2011:
  Steeds meer mensen
  koken op inductie.
  klik hier.

12 mei 2011:
Tim Coronel werkt aan een Groene Dakar Rally, Tim wil Electric klik hier.

17 maart 2011:
Het DPW verstrekt onder voorwaarden leningen voor duurzame verbouwingen klik hier.

11 maart 2011:
Tot max. 5000 euro subsidie op een nieuwe duurzame keuken, klik hier.

Heeft u duurzaam keuken nieuws?
meld het ons:
info@debeterekeuken.nl