Pelgrim Greenlife KeukenApparatuur...!

Pelgrim Greenlife introduceert duurzame keukenapparatuur, met Pelgrim Greenlife keuken apparatuur combineert u duurzame keukenapparatuur met een lange levensduur plus 8 jaar garantie*.

Pelgrim Greenlife heeft onlangs een flinke aanzet gemaakt met duurzamPelgrim Greenlifee keukenapparatuur onder de naam Pelgrim Greenlife. Met het start assortiment van Pelgrim Greenlife kunt de duurzame basis leggen voor uw nieuwe duurzame keuken of bestaande keuken duurzaam uitbreiden of deels vervangen. Pelgrim Greenlife realiseert zich dat dit pas een eerste aanzet is, doch is trots dat zij deze stap gemaakt hebben en zullen ongetwijfeld dit Pelgrim Greenlife stap voor stap vervolmaken.

De apparaten van de Pelgrim (Greenlife) hebben een mix van duurzame elementen:

 De Pelgrim Greenlife apparaten zijn milieuvriendelijker,
 De Pelgrim Greenlife apparaten gaan langer mee,
 De Pelgrim Greenlife apparaten zijn energiezuiniger,
 De Pelgrim Greenlife apparaten zijn duurzamer,
 De Pelgrim Greenlife apparaten zijn veiliger,
 De Pelgrim Greenlife apparaten zijn hygiënischer,
 De Pelgrim Greenlife apparaten worden duurzamer geproduceerd,
 De Pelgrim Greenlife apparaten worden duurzaam vervoerd,
 De Pelgrim Greenlife apparaten worden duurzaam opgeslagen,

 De Pelgrim Greenlife apparaten hebben 8 jaar garantie*,
 De Pelgrim Greenlife apparaten hebben een juiste prijs/kwaliteitverhouding,
 De Pelgrim Greenlife apparaten worden constant doorontwikkeld.

Hieronder de basis van het Pelgrim Greenlife assortiment.

De Pelgrim Greenline gaskookplaat: (de Groene vlam)

De Pelgrim Greenlife gaskookplaat heeft speciale A-plus branders, gemaakt uit 1 stuk, hierdoor heeft u met de Pelgrim Greenlife een hoger rendement van uw gas, en heeft u met de Pelgrim Greenlife bovendien een snellere aan kooktijd. Voor het wokkgreenlife gaskookplaaten met een Pelgrim Greenlife gaskookplaat kiest u voor een Pelgrim Greenlife met een hoogrendement wokbrander.

Ook is het met het Pelgrim Greenlife sudderplaatje mogelijk om ouderwets te sudderen, uw gerechten langzamer laten garen is het behoud van de smaak en de vitamines.

De pannen op een Pelgrim Greenlife kookplaat staan zeer veilig en stabiel, ook het schuiven van de een naar de andere pit is mogelijk op een Pelgrim Greenlife gaskookplaat.ook het schoonmaken van een Pelgrim Greenlife gaskookplaat is ook eenvoudiger gemaakt.

Bovendien zijn alle de Pelgrim Greenlife gaskookplaten voorzien van gaskranen welke beveiligd zijn zodat als de vlam uitwaait tegelijkertijd de gastoevoer wordt afgesloten. 

Ook zijn er Pelgrim Greenlife gaskookplaten welke voorzien zijn van een elektronische vonkontsteker. Wanneer er bij deze Pelgrim Greenlife gaskookplaten de vlam uitwaait, zorgt de Pelgrim Greenlife gaskookplaat zelf weer voor de ontsteking, veilig en besparend dus, daarbij wordt uw gerecht niet verprutst door de stabiele temperatuur en gasvlam.

Ook zijn er vele kooktips waardoor u zelf nog extra energie kunt besparen, los van de Pelgrim Greenlife gaskookplaten, klik hier;

De Pelgrim Greenline vaatwasser: (de Groene afwas)

De Pelgrim Greenlife vaatwassers hebben een laag waterverbruim, de Pelgrim Greenlife vaatwassers hebben een laag energieverbruik en hebben een optimaal droogresultaat.

De Pelgrim Greenlife vaatwassers zijn voorzien van speciale turboclean sproeiers waardoor de Pelgrim Greenlife vaatwasser zeer efficient schoonmaakt en hierdoor veel minder water gebruikt. Doordat de Pelgrim Greenlife vaatwasser minder water verbruikt hoeft er ook minder water verwarmd te worden, dus dat bespaart bovendien veel energie.

greenlife vaatwasserOok de praktische indeling van de Pelgrim Greenlife vaatwasser zorgt voor een optimale belading waardoor u de vaatwasser simpel en goed kunt vullen en dus met de Pelgrim Greenlife vaatwasser een volle machine kunt draaien.

De Pelgrim Greenlife vaatwasser heeft bovendien een dubbele lekkage veiligheid waardoor de kans op lekkage teruggebracht wordt tot het minimum, je wint nog sneller de staatsloterij :-)

Ook heeft de Pelgrim Greenlife vaatwasser een speciale ECO stand en verkort programma waardoor het gebruik gemakkelijker wordt en u bovendien nog extra energie kunt besparen. leuk om te weten is de speciale hygiëne-stand, heel handig voor de babyflesjes bijvoorbeeld.

Ook zijn er meerdere vaatwastips waardoor u zelf nog extra energie kunt besparen, los van de Pelgrim Greenlife vaatwasser, klik hier;

Binnenkort meer Pelgrim (Greenline) productinformatie.

greenlife vaatwasserOmdat bovenstaande Pelgrim Greenlife keukenapparaten zijn op dit moment de meest significante duurzame keuken apparaten, binnenkort schrijf ik verder over de rest van de Pelgrim Greenlife keukenapparaten, ondermeer over de Pelgrim duurzame koelkasten A+, en de duurzame afzuigkappen met LED verlichting.

* 8 jaar Pelgrim Greenlife G8 Garantie.

Als u in 1 koop vier Pelgrim Greenlife keukenapparaten (inbouw) koopt, krijgt u werkelijk 8 jaar garantie, zelfs op een meegekochte Pelgrim Pelgrim Greenlifekraan, als 5e artikel geldt, geldt deze 8 jaar garantie. Deze unieke veilige en dus ook duurzame garantie betekent simpelweg 8 jaar zorgeloos gebruik maken van uw Pelgrim Greenlife keukenapparatuur, het is simpel, de eerste twee jaar is de garantie volledig, en de volgende zes jaar betaalt u uitsluitend de voorrijkosten. Deze garantie wordt uitgevoerd Pelgrim zelf, de verantwoordelijkheidheid van de garantie ligt uiteraard bij uw Pelgrim Greenlifekeuken of apparatenleverancier zelf.

Voor deze unieke garantie kunt u zich eenvoudig na aankoop aanmelden.


 

 

 

 


 

Kies Hier:
Betere Tips:

Tip 1. Uw vaatwasser drie jaar langer mee laten gaan? klik hier.

Tip 2. Duurzaam koken op een inductie kookplaat, klik hier.

Tip 3. Voedsel tot 3 keer zo lang bewaren in uw koelkast? klik hier.

Tip 4. Duurzame Pannen aanbieding, klik hier.

 

Meer Nieuws:

  26 mei 2011:
  Steeds meer mensen
  koken op inductie.
  klik hier.

12 mei 2011:
Tim Coronel werkt aan een Groene Dakar Rally, Tim wil Electric klik hier.

17 maart 2011:
Het DPW verstrekt onder voorwaarden leningen voor duurzame verbouwingen klik hier.

11 maart 2011:
Tot max. 5000 euro subsidie op een nieuwe duurzame keuken, klik hier.

Heeft u duurzaam keuken nieuws?
meld het ons:
info@debeterekeuken.nl