SUBSIDIE OP EEN DUURZAME KEUKEN.....?!

Ter Aar - Het is een groeiend fenomeen: duurzaam wonen en duurzaam verbouwen. Diverse woningverbeteringen die duurzaam zijn, worden reeds gesubsidieerd, maar de duurzame keuken helaas nog niet. Keukenwarenhuis.nl uit Ter Aar start een particulier initiatief met subsidie op een nieuwe duurzame keuken.

Mark Verkerk startte een paar jaar geleden met het verduurzamen van zijn bedrijf. Stapsgewijs werd er bij iedere nieuwe investering duurzaam nagedacht. Dat bracht hem op het idee zijn toeleveranciers van keukens en keukenapparatuur er toe aan te zetten om ook duurzame keukens en producten te gaan produceren en leveren. Inmiddels is de cirkel zo goed als rond met het leveren van duurzame keukenkasten, duurzame aanrechtbladen en duurzame keukenapparatuur.

Voor duurzaam (ver)bouwen zijn er reeds meerdere subsidieregelingen mogelijk, onder andere op zonneënergie, windenergie, of bijvoorbeeld een hoogrendementsketel. Mark Verkerk komt nu met een speciale subsidie op duurzame keukens die volledig uit duurzame onderdelen bestaat. Deze subsidie bedraagt 15% van het duurzame keuken bedrag en wordt mogelijk gemaakt door de toeleveranciers plus een reservering op de totale omzet van Keukenwarenhuis.nl.

Concreet betekent deze duurzame keuken subsidie voor u dat u 15% extra korting krijgt op een volledig duurzame keuken tot een maximaal bedrag van 5000 euro totaal. Deze duurzame keuken subsidie geldt op alle producten, excl. de montagekosten en het transport van de duurzame keuken. Deze 15% wordt direct verrekend bij de aankoop van uw duurzame keuken, zodat u niet hoeft te wachten tot de duurzame keuken geleverd is.
 
Mark Verkerk vertelt: "Het is zaaien en oogsten. Nu zijn wij vrijwel de enigste in Nederland die vrijwel de gehele keuken duurzaam kunnen leveren en kunnen monteren. Middels de duurzame keuken subsidie wat nu even investeren is, verwachten we in de komende jaren een uniek product te hebben op de Nederlandse markt. Het verdienmodel is dus duidelijk: de consument profiteert van een betaalbare duurzame keuken en wij profiteren door meer (duurzame) keukens te verkopen. Iedereen kan dus meer verdienen door duurzaam te zijn."

Hieronder kunt u gratis en vrijblijvend de informatie ontvangen over de duurzame keukens, door uw naam en emailadres in te vullen: Of bel voor meer informatie naar 088-0101200 of 0880101201
of klik hier om direct naar Keukenwarenhuis.nl toe te gaan.

 

Kies Hier:
Betere Tips:

Tip 1. Uw vaatwasser drie jaar langer mee laten gaan? klik hier.

Tip 2. Duurzaam koken op een inductie kookplaat, klik hier.

Tip 3. Voedsel tot 3 keer zo lang bewaren in uw koelkast? klik hier.

Tip 4. Duurzame Pannen aanbieding, klik hier.

 

Meer Nieuws:

  26 mei 2011:
  Steeds meer mensen
  koken op inductie.
  klik hier.

12 mei 2011:
Tim Coronel werkt aan een Groene Dakar Rally, Tim wil Electric klik hier.

17 maart 2011:
Het DPW verstrekt onder voorwaarden leningen voor duurzame verbouwingen klik hier.

11 maart 2011:
Tot max. 5000 euro subsidie op een nieuwe duurzame keuken, klik hier.

Heeft u duurzaam keuken nieuws?
meld het ons:
info@debeterekeuken.nl